4 Mart 2013 Pazartesi

SESİMİ DUYAN VAR MI?

selam aglama duvarı bloguma.. Ağlak blogırınız geldiiii... Şiş gözler aglamaktan zonklayan başımla selamlıyorum sizi..
BURAYA BİR DEĞİL BİN KEZ YAZARIM.. ben artık yanımda olması gereken gelsin de kendi hayatımı kurayım gideyim burdan.. boğuluyorum artık herkesden herseyden..ölüyorum!
yüksünüz bana ömrüme ruhuma..öyl
bir tek o vakit gelsin asla asla ardıma bile bakmadan gidecegim hiç bilmediğim hiç kimseyi tanımadıgım bir yere gidecegim ..
olsun ya desin ki ben ben senin yanındayım ömründeyim güveniyorum sana desin o zaman dünyayı yerinnden oynatırım o potansiyel var bende ama şimdi durum ne derseniz agzımı açmaktan kolumu kaldırmaktan acizim.. ne zaman böyle oldum? içimi kim ne alıp götürdü benim?
hiç bir zaman arkamda olan bir babam olmadı ya da sırtımı sıvazlayan bir abim ya da ömründeyim bütün hayallerinde yanındayım güveniyorum sana  ben diyen bir eş asla olmadı ömrümde!
içimdeki feminist onlara ihtiyacın yok dese de fıtrat yaradılış denen bişey var bilir misin blog?
o kadar zaman reddettim ama artık pes ediyorum.. istiyorum iliklerime kadar istiyorum o degil miydi iste vereyim kulum diyen? o halde ben artık cooooook istiyorum çıkarsın ömrüme.. ve bugün arkadasımın hediye ettiği gül kolanyası gibi gül, huzur koksun ömrüm.. ne mal ne mülk ne baska birsey hiç bişey istemiyorum huzur istiyorum, destek istiyorum, sahibimi istiyorummm....

2 yorum:

Adsız dedi ki...

sabreden derviş muradına ermiş sözünü hatırlatmak isterim, ha ben derviş değilim diyorsan bekleyişin biraz daha sancılı olacak derim :) ama illa ki beklemen gerekiyor.

Nil'in Melikesi dedi ki...

mendeboor:benim sabrım dervişinkine on basar :)fazla mı iddialı oldu ne.. hayırlısı efenim