16 Mart 2013 Cumartesi

NELER YAPTIM VOL-1

Ben geldiiiiiiiiiim! :)
45 Günlük dev tatilden sonra nihayet okul basladı, baslayalı 2 hafta oldu hatta.Peki ben neler yaptım nerdeydim kısaca anlatayım :)

*45 günlük tatilden sonra bünyem okulu kaldırmadı tabi, içten içe bi isyanlar bi depresif haller, melankolik ruhum çoştu da çoştu :/ Ama okulun bitirmeye meraklı bir genç olarak metin olmalıydım, hemen bitmesi için yeni bir dönemin başlaması gerekiyordu değil mi? :) Haydi vira bismillah!

* Hocalar daha ilk haftadan, ilk dersten dayadılar önümüze yok efendim ödevdir, fotokopidir..İnanılmaz eğlenceli, bol kahkalı bol fotokopili bir giriş partisiyle başladık ye 2 hafta oldu yeni döneme başlayalı veni döneme..Hiç acımadılar tatilde uyuşmuş beyinlerimiz şok oldu adeta, gözüne ışık tutmuş tavşan gibiydim :)

* Ben bu gectiğimiz hafta pek okula gitmedim :( Hemen her dersten, daha  şimdiden birer devamsızlığım oldu.. Temmuza kadar nasıl cekilcek bu okul bilemiyorum..1gün hastayım diye gitmedim, 1gün ödev yetiştirmem gerekiyordu diger günde evde olmaya alışmış bünyemi kaldıramadım! evet tembelim!!!

*Okul nasıl çekilcek demiştim ya (bir üst madde de) belki de bu dönem hiç bitmesin bile istemeyebilirim.. Sebebi öyle naif bir mevzu ki..İlginç şeyler oluyor blog..Hem de çok ilginç :) Aslında güzel ama bilinmeyen bir yol, yeni can yeni bir nefes adeta bambaska bir dünya mı desem bana hiç uzak olmayan.. bana benzeyen,belki de ben olan! wuu çok iddialı oldu bu :) ve çok şifreli oldu ama nasıl anlatayım ki şimdi burda..yaşayalım görelim dua edin bana :)

*Şapşalım blog 22 yaşında kocaman bir şapşalım yürümekde zorlanan hergün en az 2 kere düşme tehlikesi geçiren bir şapşal oldum :) Bir gün ölürsem ya karın ağrısındandır yada kesin bir yerde düşüp kalmısımdır biline! Arkadaşımla konuşup bir alt kata doğru Heidi misali merdivenlerde sekerken  ''anamm! o da ne olamaz..!'' dedi iç sesim gördüğü bir manzarayla :) Ben iç sesimle meşgulken merdiven basamaklarına aygım takıldı neyse ki toparladım.Son basamakda ve o manzaranın önünde düşecegime Ulus otobüsüne binseydim daha iyi :)

*Okul başladı peki ödevler durur mu hiç bir ders için gönüllü olarak bir projede bulunmamız şarttı ve o projeyi bizim düzenlememiz gerekiyordu. Dün gruptakilerde ödev için belirlediğimiz adreslere gittik ama Ankarada nasıl bir rüzgar var anlatamam! Hani şöyle dobişik bir kız olmasam ucururdu o rüzgar beni :) Neyse ki yürümekde zorlansam da korkutucu rüzgarın gözü yemedi beni uçurmaya. Neyse efenim ne anlatıyorduk? Hı, ödev için kurumlarla görüşmeye gittik. Tamam iyi karşıladırlar ama ordan oraya kimin ne yaptıgı belli değil; habire bir baska makama yönlendirdiler çokkk gıcık oldum!  O kadar sinirlendim ki daha mesai arkadasının ne iş yaptıgını bilmeyen var! şu memur kesim harbi uyuşmuş zihin topluluğu, o masalarında oturup göbeklerini kaşımaktan başka bişey bilmiyorlar.. Ben de aradım bir hocamı anlattım derdimi kendisi de iyi bir kurumda calısır ve nezaman basım sıkışsa yardım eder. Topladım benimkileri gittik sağolsun cok fikir verdi bize ve beni çok gururlandırdı..İnsanın böyle hocalarının, dostlarının olması ne güzel...

*Şu elimdeki kitabı bitiremedim ya ne sıkıcı şeysin.. Yasmin-Eli Amir diye bir kitap.. umarım bir güzellik gelir sabırla bitirmeye çalışıyorum..Sırada okuncak cok kitap var.

*Bizim 3numara şu meshur bıdık yetenek sizsiniz Baha'ya bayıldı aşık oldu çocuga :) Sen  tombik bir enişte bul ben sana yaparım ablam dedim :) Ne düşünceli ablayım değil mi tam sevmelik!;)))

*Çok film izleyemedim ama öyle bir film keşfettim ki yakında yazmayı düşünüyorum sizlere ahh seviyorum bu hintlileri o__o galp galp!

*Doğma büyüme Ankaralı olmama ragmen oyun havalarından hiç hazetmem, oynama özürlüyüm beceremem öyle şeyler :)Gecenlerde bir arkadas paylaşmış o zaman dinledim ama öldüm gülmekten :D  nedir bu diyenleri şöyle alalım efendim :)

*Canım Nabrut'umun şöyle güzel bir çekilişi var! teşrif etmek işteyenleri şöyle alalım :)

Sabırla okuyan herkesi öperim :)))

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba,blognu beğendim izlemeye aldım çok hoş paylaşımların var ne güzel uzun uzun tatil yapmışsın:))Bende seni blogma bekliyorum umarım kırmaz bize katılırsın sevgiler:))

Nil'in Melikesi dedi ki...

hatice avcı:uzun tatil candır! :) teseşşür ederim, hosgeldiniz her zaman beklerim