8 Haziran 2014 Pazar

ÇİCEĞİ BURNUNDA ÖĞRETMEN = TAZE MEZUN,TAZE İŞSİZ

Selaaam :) epeydir yokum buralarda, yazmak istediğim içimi döküp sizlerin fikirlerini de almak istediğim cok mesele var ..malumunuz bu kız kepini cübbesini attı, son finallerine girdi ve ilk iş görüşmesine gitti!Tamam tamam sırasıyla yazacagım herseyi..

Öncelikle mezuniyetten başlayalım..1gece öncesi nasıl gergindim şahitsiniz,yazmıştım şuracıkta tık tıkk

Sabah erkenden uyandım,gece boyu rüyamda mezuniyet töreni nasıl olur temalı birbirinden enterasan rüyalarla sabahı ettim :) Abartılcak bişey yok altı üstü yarımsaatlik bir seromoni ama insan hayatındaki en kıymetli anlardan biri oldugu için insan biraz tedirgin oluyor haliyle. Bir de şöyle bir nokta var ki ben insanların benim için toplanmasına alışık değilim,sanırım encok işin bu yönü gerdi beni..En basitinden doğum günüm bile kutlanmaz ve alışık değilim öyle kalabalıkların başrolü olmaya :)Ailem,halam,kuzenlerim geldiler.. Kampüste arkadaşlarımı buldum hemen,herkesin yanında ailesi ellerde çiçekler,üstümüzde maviş maviş gazi cübbeleriyle.. Ailelerimizi salona yerleştirdikten sonra biz de kulise doğru yol aldık.Kulis kısmı cok eglenceliydi.Çıkış sıramızı olduk,keplerini düzeltmeye calısan süslü kızlarımızın ayna yarışı ve erkeklerin keplerini başında tutmak için elinde agzında tel tokaları görmek pek keyifliydi :)
Tören başladı sırayla girdik sahneye,fon çalan müzik berbattı ya adını hatırlayamadıgım bir dizinin müziğiydi ve salon ne kadar sakindi kulise göre :) cok resmiydi lan! İbrahim hocadan mezuniyet katılım belgemi aldım.Herkes sırayla çıkıp yerini aldıktan sonra da mezuniyet andımızı içtik vee 5 yılı keplerimizi fırlatark tamamladık hamdolsun...

Çabuk geldi geçti edebiyatları yapamayagım.. Bir cok aksiliğin,saçmalığın, habire değişen kararların,öğrenci-hoca tartışmalarının arasında kaldıgım lakin çook büyük tecrübeler edindiğim bir 5 yıldı..İyi kötü gecti gitti..Okulumu,bölümümü hala cok seviyorum ama insanlar yoruyor okuldan,derslerden cok :) Aslında ben cok uyumluyum, yani kimseyle tartışmam,münakaşam olmadı ama bunların baskaları tarafından gercekleştiği bir ortamda dahi olmak istemiyorum..Üniversiteye yakışmıyor bu kadar ucuz ve bayagı haller..


Finallerim de bitti, hamdolsun iyi gelecek sonuçları da.. 

Artık mezunum, öğretmenim, işsizim :/
Agustosda 40bin öğretmen ataması var lakin bu benim ne derece işime yarayacak bilemiyorum çünkü kahrolsı büyükler bir kararla bu hakkımızı elimizden alıyor..(bu durumu acıklayamıyorum burda,azınlık bir bölümdeyim ve ifsa olmak istemiyorum, dua edin bana hayırlısı olsun)
Bu gelen kararla kpss calısmalarımı biraz askıya aldım..ama yeniden son ay basladım calısmaya...

not:!!! İzleyiciler bölümümde bir sıkıntı var efendim, bilen anlayan blogger arkadaslarımdan yardım istiyorum!!!

Şöyle ki izleyici gadgetım görünmüyor ve şöyle bir yazı var orda ''Maalesef...
Bu gadget hatalı olarak yapılandırıldı. Web yöneticileri için ipucu: Lütfen "Friend Connect Ayarları - Ana Sayfa URL'si"nin bu sitenin URL'siyle eşleştiğinden emin olun.''
Bu ne demek oluyor?? nasıl düzeltebilirim, bişey anlamadım, hayrına bi el atın :)

2 yorum:

morumsubalon dedi ki...

tebrikler.

Nil'in Melikesi dedi ki...

morumsubalon: tesekkür ederim *_*