14 Şubat 2013 Perşembe

BAŞÖRTÜLÜ PİYANİST! :)




Malumunuz artık her yerde biter olduk, yobaz yobaz dolanır olduk.. Son zamanlarda nerde acayip evlenme, yarışma, yemek proğramı ne var ne yok boy gösterdi muhafazakar kesim,  kendini her mecrada gösterir oldu (!) Dedim ki kendi kendime kızım senin neyin eksik sen de çık şarkı söyle  :) sesim de pek güzeldir! yok  tabi öyle bişey, çocukken cok kalınmıs sesim yaa :( erkek cocugu gibi,Allahtan ergenliğin nimetleriyle inceldi, kıza benzedi! :D neyse efendim ne diyorduk,şarkı söylicem, ünlü olcam diye yola cıkan Kezban gibi aranırken bi baktım Mehmet Akif Ersoy Kütüphanesinde piyanooo!  :) Bir hışımla oturdum, bende bir havalar bir havalar,çalacam ben dedim, dururmuyum çaldım tabi :) Eurovision hayalleri falan kuruyorum, olaya bak sen :) İlk başörtülü yarışmacı olarak katılmısım, Mısırlılar bağrına basmış, bir Nancy, Elissa gibi star olmusum. hayaller hayaller...sessiz sakin kütüphanenin içinde bir deli piyano çalıyooor!düşünsene bi blog :D Bayağı eglendim ama ben burayı coook seviyorum kavulmaya niyetim yok, daha kitap okuycam dedim piyanomla! vedalaştım, kütüphane eşrafından bir alkış tufanıyla yerimden ayrılırken alkışlarla yaşadığımı keşfettim :))) Allahım ne kadannn mesudum :) Sınıfta o kadar sunum yaptım, ders anlattım bi kere söyle karsılanmadım, ne diye yıllardı okuyorsun, sen alkışların için yaşıyorsun dedim kendime! :)) yok haksızlık etmeyelim bir sunumum cok begenilmiş bayagı alkıs almıstı hatta rektör amca gelip sınıfı susturmustu :))) Neyse dedim, ünlü olmakda bi yere kadar şekerim önce kariyer dedim sonra yukarı kata cıkıp kendimi oldugum ait oldugum yere attım :) Kitaplaraa ;)

not 1 : Hiç şarkıcı olma gibi bir niyetim olmadı söyleyemem ki ben :) Ama bir gün piyano çalmayı öğreneceğim! O ne asil şey öyle, pıtı pıtı parmaklarını basarken çıkan o ses! :) Yaş itibariyle gec kaldım ama 2 şarkı çalabilsem yeter ve öyle eurovision sahnesi olmasına da gerek yok, eşimin huzurunda ona calayım yeter! :D


not 2: burası neresidir diyenlere söyle anlatayım :)Ankara'nın sevdiğim yerlerinden biri  Hamamönüdür. Huzur bulurum orda benim en sevdiğim insanların ruhu vardır orda, ya evi ya kabri.. Bilmeyenler için söylemekde fayda var orada Mehmet Akif'in evi ve Muhsin Yazıcığolu'nun kabri var, ruhları şad olsun.. Mehmet Akif Kütüphanesidir, için de Mehmet Akif'in eşyaları eserleri, başka yazarların eserleri ve pek çok dile çevrilmiş eserleri gidip orada inceleyip okuyabilirsiniz. Tabi alt katta deli ansiklo piyano çalmıyorsa ;))

13 yorum:

cicibiciseyler.com dedi ki...

yüreği güzel piyanıstim benım...
nede yakışmış bencede calmalısın..;)

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

deliii:)
bende cidden başörtülü bir piyanist peyda oldu sandım atacaktım kendimi bir yerden:)
her yerden çıkma olayı ise ne üzücü :((

Nil'in Melikesi dedi ki...

cicibici: : eheh inşallah bi öğreneyim ankaraya geldiğinde sana aştide konser vercem :)

nabrut: atma kuzum kıyamam sana yok öyle bişey, delinin biri atıp tutuyor işte :D modern ol biraz nabrut :P hiç yakışıyor mu ;)

Unknown dedi ki...

Bi piyanistimiz eksikti dedim başta..
Sonra hemen sosyal medyanın yeni alay konusu olması, hakkında yazılan bi yığın sözler falan geldi gözümün önüne..
Saniyeler içinde senaryo yazdım ayol :D
Neyse ki hepsi hayal ürünüymüş..
O kadar hamamönüne gittim de bi kütüphaneye gitmemişim yalnız..

Nil'in Melikesi dedi ki...

zeytin çekirdeği: ahaha :) canımsın,neyse ki şaka, ama olmayacak şey değil görüyoruz hergün.. git tatlım cok güzel bir konakta :)

cicibiciseyler.com dedi ki...

ayyy inşallah bıdenemm bende zevkle dinliciiimmm..;)

deeptone dedi ki...

ama piyano seviyosun belki çalıyosun o zaman herhalde he.
:)

Nil'in Melikesi dedi ki...

cici: :*

deep:yok deepcim ya keske çalabilsem deli misali bir iki tıngırdattım ama cook zevkli ve asil bir alet yaa :) piyano sevgimse içinde piyano sesi baskın olan her şarkıyı severim desem anlaşılır sanırım :)

deeptone dedi ki...

:) piki.

Unknown dedi ki...

bende girişte gerçek sandım, bi bu eksikti dedim:))
sonrada içim ferahladı..
ama piyano karizma bir müzik aletidir,asildir :)

LeVaMi dedi ki...

basortulu piyanist basligini gorunce "ohaaa kimmis o super" tepkisini verdim yanliz :))))

Nil'in Melikesi dedi ki...

hayalotobüsü: sakin ol hayalcim benim deliliklerimden bir kuble sadece :) tabi kinaye de var işin içinde ;) piyano aşktır evet kime caldıgın da mühim değil mi

levami: beni gaza getirme bak yaparım! :)

LeVaMi dedi ki...

super olur bekliyoruz:)