23 Aralık 2012 Pazar

TERAZİMDİR KOLLARIMI AĞRITAN YOKSA PEHLİVAN GİBİ KIZIM! :)

Şu dengeyi bir tutturabilsem belki de tamam olacaktı herşey..
Denge için bir sebep midir beklediğim yoksa büyümek mi
Büyümeyi geç bikere 23 oluyorum demiştim değil mi blog?

Bak yarın sunumum var oyun hazırlamam gerek, oyun kafamda su an icraat nerde dersen birazdan bir kahve alıp başlıcam! :) saat 00:12! sunum yarın! dikkatini çekerim blog, anlıyorsun şimdi gözaltlarım neden böyle ve neden gerginim neden sıkıştıryorum bu kadar bilmiyorum kaşınıyorum evet evet kaşınıyorum bildigin gibi :)

Kollarımda güçsüzdür benim bakma öyle pehlivan gibi dolandıgıma. Şu terazinin bir kolu hep ağır basar ki o genelde yalnız kalma isteği, tembellik huzurdur.. O kadar agır geliyorki kollarım koptu kopacak.. Diğer kol ise ödevler sunumlar sunumlar sunumlar... ya şu sunumlar olmasa hayatımın sonuna kada rüniversite okuyablirim! Neden mi? Uğraş, araştır, materyal bul, indir, sabahla derken onca emekle çıkarsın tahtaya ve heyecandan kem küm edip, yanlış okuyup, hocam tam hazırlanamamıs diyen öküzümsü sınıfa o emeklerini gösteremezsin ya icim yanıyor blog. Valla uğraşım yok sonra erteliyorum böyle gece yarılarına, şevk falan kalmadı bende. Daraldım..

Neyse yaa kaçış yok işte bu dönem son sunumunu da yapayım  Marta kadar sunum yok bi daha! :) Yoksa varmıydı daha? o kadar cok yaptım ki sıraki diye bağırasım var :D

KOCAMAN DUA edin bana ne olur eger bu dönem alttan dersim olursa mezuniyeti erteleycek :( 2.dönem alamayacagım dersler olur ve buda gec mezuniyet demek bu dönem olmasın ne olur olmasın alttan :(dua dua dua dua..

Az laf, çok icraat! kahvemi de alıp sunumuma kacıyorum! :) öperimki sizi ;)

4 yorum:

Unknown dedi ki...

rabbim gönlüne göre versin canım..

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

of of sunum lafı duymak istemiyorum:(
Allah kolaylık versin

Adsız dedi ki...

ödev yapma sunum yapma ekmek elden su gölden hava desen bedava zaten. ne anladım ben bu öğrencilikten. her şeyin bir bedeli var, öğrenci olmanın da :) ki bu bedel bence güzelliklerinin yanında hiç bi şey. yine de bu güzellikler sunumların ve ödevlerin berbat olduğu gerçeğini değiştirmez. bundan dolayı sıradaki dua sana gelsin :)

Nil'in Melikesi dedi ki...

ceyda: gec kaldım kusura bakma canım hep okuyorum ama cevap vermekde gecikiyorum :/ ççok tesekkür ederim allah razı olsun :*

nabrut: amin canım sagolasın gec kaldım ama hep okudum allah razı olsun tatlım :)

men de boor: tesekkür ederim öyle ama insan bunalıyor gec kaldım cevaplamakda cok teskkr ederim yorumun için