31 Aralık 2012 Pazartesi

NE YENİ YAŞ NE YENİ YIL MİLADIMI BEKLİYORUM SADECE :)

Önceki gün doğum günümdü bugün ise yeni yıl, bunların hiçbiri benim miladım olmadı. Rakamların değişmesinden öteye gitmedi. Tabi büyümek gibi okul gibi olağan durumları kastetmiyorum.Benim miladım ayrıntıda bi yerde o nedenle beklemek düşüyor sadece ;)

Bi halt oldugu yok yani kıcınızı yırtana kadar bagırmanın yok 2013 olduk 23 yasa merhaba falan bi halt oldugu yok.
Değişim istiyorum, başlangıc istiyorum, daimi olanı görmek istiyorum, yenilenmek istiyorum, bir çok güzelliklere vesile arıyorum yani :) Aklımdakileri şu şu deyip yazamam duygularımı  blogda kimse tanımasa bile diyemem öyle acık acık! Şunu diyebilirim ki ben çok mutlu olmak istiyorum! 23 Yasımdayım artık ve pek bişey yasadıgımı düşünmüyorum, ipe sapa gelmez hikayelerim var elbet ama ben artık masal yaşamak istiyorum. Anlatabiliyor muyum blog? Bunu adına ne denirse densin.

 Herzamandan daha çok dua ediyorum; yaşat artık göster o günleri diyorum.. Sonra çok sevmek istiyorum ve sevilmek.. Para kazandıgım işimi yapabildiğim kendi evimde mutfagımda olmak istiyorum, bu sene bilmiyorum neler olcak bende ama seneye miladım olacak. Biliyorum bu yıl, beni bekleyen miladın ön hazırlıgı mahiyetinde beni bekliyor. Korkuyorum aslında bişeyler değişecek ve ben ne tepki vercem bilmiyorum. Dedim ya rakamara baksak kocaman 23 yaşında 1.70 boylarında bir kızım ben ama hiç bişey yaşamadım bilmiyorum sanki.. Yaşadıkca unutuyormuyum tecrübelerimi, yoksa hatırlamaya değmez oldukları için mi bilmiyorum bilemiyorum.. 

Herşeyden önce artık çocuk olmadıgımı biliyorum ve sadece hayırlısını ver Rabbim ve sakın bırakma ellerimi..
Güzel niyetlerimin setre edilmemiş ,söylenmemiş eksik cümlelerimi sen biliyorsun..  Ben sana sadece dua ediyorum ... 

2 yorum:

Pembe Kereste dedi ki...

ben seni çok özledim aammaaa

İyii kii de doğmuşsunn. :)

Nil'in Melikesi dedi ki...

pembe kereste: çok gec kaldım canımsın sen coook tesekkü ederim :))ben de cook özledim seni