20 Eylül 2013 Cuma

TATİLDEN FOTOLAR

Tatil fotoğraflarımı düzenledim nihayet :) ve işte karşınızdayımmm :)
Suretimin olmadıgı ordan burdan keserek düzenlemeye çalıştım çok güzel manzaralar yakaladım ama içinde ya ben ya da ailemden birileri de oldugu için onlara burda bakamıyoruz. hadi başlayalıımm..
 ahh şu kitaplar olmasaydı yollar biter miydi hiç? arabada kitap okuma hallerimden bu fotoğraf,biraz kitap biraz müzik dinleyerek nihayet geldik :)

Burda ise Abant gölünden bir kesit :) Aslında bu fotoğrafın altında kocaman bir aile sofrası vardı, kırptım nazar değmesin diye :) Abant çok büyük bir göl begendim ama gölcük daha güzel yolunuz düşerse ugrayın kesinlikle :) Abantta o kadar çok at ve fayton vardı ki hepsi birbirinden tatlıydı :) 


kırpılan fotoğraflardan biri daha :) sahile gittik demiştim ya işte karadenizin hırçın dalgaları eşliğinde gölgem :D 
İşte bu gördeğiniz balık uşagı benim hayatımda yedigim yegane balıktır :) Gördüğünüz tabldottan da anlaşılacagı üzere okulda yedik. derslerden dolayı saatlerimiz uymuyor yemekhaneyle ve koştur koştur gittiğimiz bir gün bize sadece çorba ve balık kalmıstı :/ ben almayım balık yemem dedim kızlar sen al yemezsen bize verirsin dediler. Ucundan tadına baktım agır bir kokusu olmayınca ee haliyle acız saatlerdir ders dinlemişiz yedim ben bunu :) Fotoğrafını da anneme göstermek için çektim, hayatta inanmazdı bana cok sasırdı :) keske adını öğrenseydim ne balığıydı bu uşak? bilen varsa yorumlara alalım :) zira b12 vitamin iğnelerimi vurunmadım :( ve herşeyi unutuyorum oacaga koydugum çayı, arkadaşlarımın söylediklerini,kardeşime söylediği seyi defalarca sormam..keske kötü anıları unutsam ya..

Neyse efendim şimdilik bu kadar :) Okuma halleri ve kırtasiye alışverişi konusuyla bir sonraki yazımda görüşürüzz :) :*

not: söylememe hacet var mı bilmem bu fotalar şahsıma ait olup külüstür telefonumun eseridir :) alanı yakarım!

7 yorum:

heveskar dedi ki...

ben çipuraya benzettim ama çipura biraz pahallı olur. güzel net fotoğraflar paylaşmanı bekleyenler hayal kırıklığı yaşayacak gibi. az olmuş.

Nil'in Melikesi dedi ki...

heveskar:fotoğraflar sorun değil, beni okuyanlar fakir oldugumu biliyor :) fotoğrafları iki bölüme ayırdım devamı sonraki yazıda.

Pembe Kereste dedi ki...

çook güzel fotoğraflar o denizi görünce içime bişi oldu yinee :)

Mert dedi ki...

Yeni keşfettim... :)

Kafa Dergi'ye bekliyorum

insanyavrusu dedi ki...

çooooookkk beğendim resimleri ellerine yüreğine sağlık . :=)

Adsız dedi ki...

resimler süperr bende beklerim http://porsukcilli.blogspot.com/

Nil'in Melikesi dedi ki...

pembe kereste: deniz cook güzel hep oralarda olabilsek keşke..

mert:hosgeldin,hep beklerim :)

insan yavrusu: begenemene cok sevindim :)sevgilerle

çiili porsuk:tesekkür ederim geliyoruuum :)