28 Temmuz 2013 Pazar

SOS! DİVİTIRIM YAŞAYACAK MI?

Selaaam :) nerelerde bu kız okul yok iş yok bu kız nerelerde? 
Malumunuz mübarek aydayız, elhamdülillah umarım hakkıyla gecirebilenlerden olmusuzdur hepimiz, hepimiz en birinci en güzel cennet köşklerinden yerlerimizi yapmısızdır (inşAllah) 

Ramazan iyi güzel, kavustuk ama bende hep bir endişe var.. hakkını verebiliyor muyum? 
Yiyip içerek uyanabilen bir beynim var benim yoksa uyumaya devam ediyorum. ne kadar uykumu alarak uyansam da uyanır uyanmaz ya tatlı işey yemeliyim ya da sıcak bir çay kahve içeyim ki ayılayım. Ama bu ayda namümkün :( sürekli bir uyku hali, mayısık mayışık dolanıyorum evde :)) kah salonda kah odam, olmadı balkonun hatrı kalmasın deyip laptapla taşınıyorum dizilerimi filmlerimi izliyorum
.. günlerim böyle bir gözü kapalı halde mayışık mayışık geciyor.. geceleri uyuyamama son raddeye ulastı bende, sahurda da uyuyamıyorum ve sahur sonrasında da.. uyuyabilmek adına kitap okuyorum, hayal kuruyorum, 1sn sonrasını bilemediğim şu alemde bi de utanmadan bir ton hayal kurup senaryo yazıyorum.. uykusuzluk çarptı beni...nasıl tedavi olurum nasıl düzelir bilmiyorum.. allahım şifa ver, çünkü yoruluyorum bir cokk uyuyup ertesi gün 1 2 saatlik uykuyla durmak hiç de akıl işi değil.. uyansam bişey yiyemediğim için ayılamıyorum.. ayyy bu muhabbet sıktı beni ben size nelerden bahsedicektim içim bayıldı ayılana gazoz bayılana limon muydu uff neyse :)

sorun şu ki benim bir twitter hesabım var blogdaki nikim adına. bu hesabım askıya alınmıs bu nedemek acep? şu teknolojiyi tam olarak bi çözemedim ya..ne oldu hesabım patladı mı şimdi? ne benim takip ettiklerim ne de takipçilerim görünüyor :/ :( bir el atın dostlarım dıvıtırımın neyi var yaşıcak mı?

3 yorum:

^Mila^ dedi ki...

Oruç tuttuğumuz süre bu kadar uzun olduğu için sanırım bu uyku bozukluğu. Aynen anlattığın gibiyim ben de..
Twitter konusunda da yardımcı olamayacağım maalesef, hiç bir fikrim yok kullanmadığım için :)

Bir İnce Ses dedi ki...

Twitter sık kullanılmayan hesapları askıya aldı :) fake hesapları falan siliyolar :)

Nil'in Melikesi dedi ki...

mila: rahmetten mi uykumuz geliyor diycem olbilir :) oruclunun susması da ibadet. ama fiziken düşünürsek gercekten bu ayda daha az uyuyoruz bu da uykulu olmamıza sebep. divitirim patladı galiba :/

bis: bis group hizmetlerine devam ediyoor :) evet cok sık girmedim ama bu aralar bakıyordum..tabiki fake bura için acmıstım ee sende fakesin senin hesabın niye cortlamadı adalet mi bu? :)