30 Temmuz 2013 Salı

İZLEDİĞİM DİZİLER: A gentleman's dignity & 49Days

Tatilde en cok yaptıgım şey dizi film izleyip evde bütün gün pijamalarla yuvarlanmak :) rahatıma düşkünüm ben, evde olayım ferah ferah istediğimi yapayım ohh miss :) gezmeyi de severim ama her gün hergün dısarda olmak bana göre değil :)

neyse efenim gelelim konumuza.. ben deli gibi dizi film izliyorum :) dizi olursa koreden filmler ise genelde hindistandan :) sanırım azıcık daha doguda doğmalıymısım ben :)

tatilde izlediğim dizilerden ilki: A Gentleman's Dignity :) Tek kelimeyle bayıldıgım müthiş bir dizi günde 4 bölüm bile izledim ama uzun süre oturmaktan biyerlerim acıdı ki öyle bıraktım düşünün nasıl içine alan bir hikayesi var :) Kore dizilerini kızlar izliyor genelde ama bu dizi bence erkeklere de hitap ediyor :) Ne de olsa 4 erkek arkadaş var için içinde ve arkadaslıklarını çook kıskandım.. benim hiç öyle arkadasım olmadı sanırım onların dostlugu bambaska. Dizi deseniz çook romantik komik ve tatlı ^-^ bunu izlemeden ölmeyin! Nabrut  bu yazınında diziyi 2 seri halinde okadar güzel anlatmıs ki, onun kadar güzel gifler,videolar notlarla anlatamam sanırım, güzel detaylar için derhal onun bloguna ışınlanalım buradan..

İkinci dizim ise: 49 Days
Fantastik,romantik,dram hepsi birarada :) basbaska bir dünyalara ucuruyor izlerken, biraz kafa karıstırıcı hayatı kaderi ve garip ölüm sonrası anlayısıyla ilginç ama güzel bir hikaye :) en az gentleman kadar cok sevilen bir diziymiş izleyenlerin genel kanısı böyle ki ben katılıyorum. öğrendiğim düşünmeme sebep olan pek cok nokta oldu bu dizi sayesinde.. Aslında güzel gördüklerimiz bizi yanıltabilir hayatı daha iyi tahlil ederek yaşamalı.. Şayet ömrümüzün üzülmeye, ihtiras ve nefret dolu anları yaşamaya yetemeyecek kadar azsa bırakalım herkes dogrusunda yaşasın, huzurla ve bizi gerçekten sevebilen 3 gözyaşını elde edebilir miyiz peki? ya ölüm gercekten bitiş, ayrılık mıdır? çok begendiğim.. bakalım sıradaki dizim ne olacak?
 Daha anlatmak istediğim filmler var :) onları da sonraki yazıda konusalım :)


2 yorum:

mervelil dedi ki...

Bende bayılıyorum guney kore fılmlerine dzilerine ..Turn left Turn right, My sashy girl..Bunları ızledın mı bılmıorum ızlemeyenlere tavsiye ederim :)Blogunu cok begendım Bana da beklerim http://mervelil.blogspot.com/

Nil'in Melikesi dedi ki...

mervelil: hayır izlemedim ama listeme aldım izlerim :) teşekkürler önerin için,hemen bloguna ışınlanıyoruum :)