28 Nisan 2013 Pazar

KALABALIKLAR İÇİNDE..

Ailenin kızları bir bir gelin olmaya hazırlanırken arka plandakilerin telaşı koşuşturması tam bir eziyet bence..
Yıllardır beklenen bir vuslat bir kavuşum bu.. fakat bir teşekkürü bile çok görenler var, sınav dönemimde bunların oldugunu da söylemeden geçemeyeceğim.

Sevgili bulan, evlenen, nişanlanan biri her nekadar sizi ona değişmem dese de kimse kimseyi kandırmasın! En yakın dostumla aylardır bir başbaşa oturamadım sinemaya gidemedim :/ neden? koca kafalı sevgilisinden vakit kalmıyor çünkü!Artık herşeyi ,önceliği yar'i oluyor ve siz sadece onca misafire koşturmak ve hatta surat asılıp, koşturmak zorunda kalıyorsunuz nerde oldugunuz ya da orada bişey kaçırdıgınız kimsenin umrunda degil.. Çok kalabalık ve herşeyi fazlasıyla abartıp ,devasa kalabalıklarla bu işleri yapan bir ailede olmamdan dolayı böyledir, belki de..Böyle  bir ailede doğdum ama alışamadım blog!!!70kişiyle kız isteme ve 80 kişiyle söz olmaz! ol-ma-ma-lı! Üstelik evde, yemekli!! Aman aman evlere şenlik bir alemin içindeyim..

 evet kalabalıkları sevmiyorum! Sırf o ne giymiş, bu giymiş, onu nerde almış, damat yakışlı mı (bunu orta yaşlı hanımların konuşması da ayrı bir konu tabi, erkekde mühim olan ahlak güzelliği ama atlanıyor bu nokta malesef..) muhabbetlerinin döndüğü kalabalıklar için kalmış ve buna alışamamış bir allahın kuluyum ben..
Evet giyinmeyi, süslenmeyi her kız gibi fıtratım gereği çok severim ben de.. Sınava girerken duamı ettiğim sırada el kremimi süren, uyumadan önce kendimi  lipsticklere ve bodymistlere boğan bir kızım ben ama o acayip abiyemsi iğrenc kıyafetleri giymem, sevmiyorum! flash tvdeki o avam kadınların tesettürlü şekli olmak istemiyorum.. hele ki o düğünlerde oynamak.. kadınlar arasında olmuş olsa bile hoş değil tarzım değil sevmiyorum sevemiyorum!
Allahım çok mu zor takıntılı bir kızım ben? Oynamadan olmaz mı?peki o kadar kalabalık olmadan? sonra zarif sade bir elbise ama cici bir kaç detay yetmez mi? bir eyeliner yetmez mi yani? o mavi farlar geniş sürülmüş allık..:/ kınamıyorum sadece tarzım degil..

Ya Rab,senden huzur isterken sakin,zarif ve naif bir ömür istemeyi unuttum ben..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

resmi görünce "zabıta geliyor KAÇIIIN" diye bağırasım geldi :D

Nil'in Melikesi dedi ki...

benim de ne alaka diyesim var sayın adsız :) fotoğraf karısık kalabalık ondan sanırım :)

Hasan dedi ki...

fotoğrafta bir kaç kişi hariç herkes seyyar satıcı, ondan olsa gerek :)

Nil'in Melikesi dedi ki...

hasan: dogru :))

buarada blogumda su aralar bir adsız patlaması var :) hayra alamet midir? aynı kişi midir? mechul..