5 Nisan 2013 Cuma

3 KÖTÜ + 1 GÜZEL HEM DE EN GÜZELHABER!

Yazmak istediğim o kadar çok şey varki.. sanırım ömrümün en zor ama enn mutlu haftası diyebilirim :) Bunca zıtlık,güzellik huzur hepsini içiçe yaşıyorum yaşatana canım feda..

Önce sıkıntılardan bahsedelim sonra gelelim güzel habere :)

Ben 1 haftadır uyuyamıyorum blogcum tam baykuş oldum hiç böyle olmamıştım yani oldum da bu kadar olmadı. Bir gün yarım saat,ertesi gün 1 sonra 3 saat, sonraki gün 2 saat uykuyla gezdim durdum nasıl dayandım bilmiyorum.. Olmuyor uyuyamıyorum..

Okulda terör esiyor adeta! hocaların tripleri menapozlu kadınlarda yok valla gelmiş 50 yaşına saygımız sonsuz burnumuzdan getiriyorlar..Allah yardımcımız olsun dilerim 1.sınıftaki meselelere dönmez..

Alerjim 10 yıl sonra pörtledi ve cook kasınıyorum 4 gündür bugün hastaneye gittim :( Kan tahlili istedi doktor ki ben iğneden korkarım hiç hazetmem kendisinden :) Neyse dedim el mahkum kaşınıyorum uyuz gibi, istemeye istemey oturdum. O ufacık kızın eli ne ağırr benim canım da baldan tatlı tabi, sabrettim el mahkum kan alındı ama benim bacaklarımdan canım çekildi adeta..Sonra burası yok tabi bi baktım benim kafam müzikler ezgiler çalınıyor.. Etraf kalabalık, burnumda garip kokulu bir pamuk.. Meğer ben bayılmışım hem de kafamın üstü yere çakılınca bütün doktorlar ayaklanmıs, ben önce idrak edemedim durumu bayılma anı güzel kafan güzel oluyormus blog o ne güzel bir ezgi öyle :) sonrası fena tabi bütün heryerim uyuşuktu kaldırmadılar beni, kafamın üstüne düştüğüm için başhekim geldi muayene etti, her ihtimale karsı röntgen cekelim kötü bayılmıs dedi. Röntgen cektiler falan ama üstümden tır gecmiş sanki.. Allahım ne zayıfız ya.. 2 sıkımlık canımız varmıs onu anladım yasadım.. 4 tüp kanla canım gitti benim, neye büyükleniriz ki şu dünyada..
Annem cok fena oldu o beni öyle yere cakılmış görünce birde normal bayılmamışım beni felç oldu sanmışlar, doktorların o telaşı beni korkuttu.. Sonra dedim ki kendime 4 yıldır hastane yüzü görmüyorsun dönüşün muhteşem oldu şekerim!Bravo! :) Elhamdülillah iyiyim şimdi ensemde agrı var kusma baş dönmesi oldugu vakit hastaneye bekliyorlar.. Ya altıüstü bir alerjiye gittim neler oldu.. Allah beterinden korusun..

Güzel habere gelelim mi? 
:) Huzurluyum :) Sebep olana, vesile olana bin şükür..Rabbim korusun..

7 yorum:

Dünden Bugüne dedi ki...

Çok geçmiş olsun, neler olmuş öyle bayılman alerjiyi unutturmuş resmen. Allah korumuş. Başında ki ağrıyla birlikte alerjinde geçer inşallah.
Güzel haber ne ama, kaçırdım mı ben orayı :))

cicibiciseyler.com dedi ki...

geçmiş olsun canım benımmm dikkat et kendine seviyorum seni kuzummm

İki Şehir Bir Meryem dedi ki...

ok geçmiş olun, Allah daha beterinden korusun. Alerji öyle fena bir şey ki, bende uzun yıllardın muzdaribim, her çeşidiniden var :)

morumsubalon dedi ki...

geçmiş olsun, güzel haber de harbi güzel sanırım (:

Nil'in Melikesi dedi ki...

YASEMİN : cok tesekkür ederim,öyle oldu valla canım inan mecbur olmasam gitmezdim hastaneye :) neye ugradımı sasırdım zaten cok saskınım bu aralar. Güzel haber tam söylemedim :) kıyamıyorum, ama iyiyim elhamdülillah

cicibici: Allah razı olsun canım, gönlümüz bir..

iki şehir bir mmeryem: ancak yasayan anlar, gecenlerde bir makalede gün gelecek kanserin bile davsı bulunacak ama tedavisi bulunmayan alerjik hastalıklar hep kalacak diye okudum, Allah şifa versin hepimize

morumsubalon: tesekkür ederim, elhamdülillah

Unknown dedi ki...

Geçmiş olsun, şimdi nasılsın?
Güzel habere çok sevindim inşallah güzel sonuçlarla tamamlansın ;)

kitap gibi kız dedi ki...

geçmiş olsun canım.
Hastaneye giren kurtulamıyor hakikaten. Benim bi arkadaşım öylesine bir rapor almak için gitmişti, burun ameliyatının randevusunu alarak çıktı.