25 Şubat 2013 Pazartesi

Vee ANSİKLO EKRANLARDA! :))

 
selamm:) güya bu kız tatilde ama sanki daha bir yoğunum ben ya  :) görüşmediğim arkadaşlarımla görüşüyorum buluşuyorum bol bol geziyorum :) En son blog dünyasının en cici kızı, dışı türk içi uzak doğuya ait güzel kızı Nabrut'un gül cemalini gördüm :) çok güzeldi şimdiden özledim duyurulur ;)
 
Saat şuan da 02.18 ve bişeyler yazmadan pcyi kapatmayayım dedim. sabah erken kalkmam gerek yarın  benim de mevcut bulundugum topluluğumuzun Show tv Üniversite Medya programı için çekimleri var! :) şurda ben size demiştim bir gün bi yerde ünlü olcam diye :D haha yok tatlım benim için gelmiyorlar sakin! Ama özellikle gelmemi rica etti topluluk başkanı sen ekranlara yakışıyorsun sensiz bir Gazi düşünülemez dedi. Ben de dayanamadım kabul ettim kıyamıyorum hayranlarıma :) sabah 7de kalkmam gerek puff neyse anacım kamera karşısında olmak böyle birşey işte. Saat 10daki çekim için 7de kalkıyorsuz.. :)))))))))
 
Şaka bir yana tabiki bensiz çekim de olur bensiz Gazi de.. Ama tatil de topluluğumdaki görevlerimden biraz sorumsuzluk ettim ya da bir şekilde katılamadım :/ Mesela en son meclis görüşmesine gidildi ve ben yoktum.. Herneyse yarın ki yani bugün oldu işte  :) 10da okulda topluluk standlarımızı kurup  Üniversite Medya proğramı çekimleri için okulumuzu temsil edecegiz :D
Heyecan var mı elbette!
Umarım mikrofon falan tutup konusturmazlar :/ Utanırım ki ben... :)
 
Nerden başladık bilmiyorum..
Aslında bölüm için sakin takılmak en iyisi, yine öyleyim kendi halimdeyim ama güzel işler yapabilcegime inandıgım bir yerde sessiz kalmak istemedim.. Seney zaten ugrasmam bırakcam bu işleri :D inzivaya cekilip her türk genci gibi alcagım elime kpss, kpds, ales aman sabahlar olmasınnn :)))))))
 
Gencler dua edin bana Allah utandırmasın, çıkıp da orda deli damarım tutmasın ,hanım hanımcık okulu temsil edelim yeter!  :)Ha bu arada sakın haa programı takip edip bana benzer başörtülü bir deli kız görürseniz sakın bu ansiklopedia demeyin bak sakın diyorum!!!
 
not: rumuzu değiştirmek istiyorum ansiklo'yı sevemedim
not2: size daha trabzon günlerini anlatacagum uşaklar sakın ayrulmayun bi yereee! :)))

2 yorum:

Dünden Bugüne dedi ki...

Nabrut güzel bir arkadaş, tanışmanıza sevindim :)

Rumuzun güzel aslında :)

Nil'in Melikesi dedi ki...

yasemin: blogun adıyla rumuz farklı olsun diyorum, bana rumuz bulmak lazım düşünmekteyim bakalım :)