6 Şubat 2013 Çarşamba

HESAPLAŞMA

Çok kırıldıgınızda ah edersiniz..zannedersiniz ki siz ah ettiniz diye o hiç mutlu olamayacak tuttuğu her dal kuruyacaktır..ama öyle olmadıgını anladım.. dönüp baktığımda aslında gayet iyi oldugunu hatta yurtdışında eğitim almaya başladığını duydum..Peki nerde kaldı benim ahım? Elbet bulur onu, çünkü kimsenin hayatı bu kadar ucuz olamaz... bugün hesaplaşma yaşadım en derinlerimde.. çok tuhaf aslında kimin ne olcagı belli olmuyor şu hayatta.. O asla yapmaz cok efendidir denilenler bu kadar kalp kırarken, ondan adam olmaz denilenler hayattındakilere daha sahip çıkar olmuş.. Nerde hata yapıyor insanlar bilmiyorum..iyi ve kötü yargısını veren ben degilim genel görüşlerdi ama şimdi baktığımız da baltanın sapıyla kendisi yer değiştirmiş ve biliyor musunuz biz insanlar aslında bir halt bildiğimiz yok!!!!

Bu kadar insan mal, kör, uyutulmuş, embesil olamaz oysa değil değil mii? ee nedir ozaman bu hal çok merak ederim! Cevabı yokkk! Diğer bütün sorularım gibi cevabı yok!!!

2 yorum:

mm dedi ki...

Belki de tüm insanlar biraz iyi biraz kötüdür. Ruh hali dediğimiz şey hep değişken bence, genel bir iyilik yargısı da yokmuş gibi geliyor...

Yaşananlar da kimin vicdanının ne kadar ağır bastığıyla alakalı.

Nil'in Melikesi dedi ki...

melodram: ama yanılıyoruz işte sanıyoruz ki herkesin doğru dediği hakikaten öyle.. ama malesef yaşadıkça ortaya cıkıyor gercekler. Vicdan mı? için hala onu yaşabile var mı ki.. ah alanlar ahh!!