22 Kasım 2012 Perşembe

Güvenme!

Yakınlarda 22 yıllık olan ansiklo 23 olcak ve hala çocugum safım ve hatta malım! :)
İnsan kendine mal demez tamam ama mallık onların yaptıgı mı benim saf güvenim mi bilşmiyorum..
Sen tut bana güvenebilirsin, herseyde yanındayım, bei hemen ara diyen birine önce terddütle yaklaşırsın sonra acil hazırlaman gereken sunum için yardıma ihtiyacın oldugu sırada aklına onun cümleleri gelir. Ve mesaj atarsın.. beklersin beklersin beklersin....

Saate bakmayla dumur olursun,çünkü acil bir durum ölüm kalım olmadıkca gec saatlerde mesaj atanlara sinir olurum ben ve aynı seyi yaptıgımı düşündüm..neyse hala bir cevap gelmedi saat 00:21de attıgım mesaja..

Neyse dedim uyuyayım okuldaki asistanlara hocalara sorayım dedim yattım ama bir türlü uyuyamadım ben de telefondan facede dolanayım dedim.. Bi baktım ki o bana herzaman soru sorabilirsin yanındayım diyip daha ilk yardım istememde sesi çıkmayan vatandaşın durum güncellemesi aynen şu şekildedir:

'' Yüz daha versen yüz uman yüzler bilirim..
Yokuşlara kardeş olan düzler bilirim..
Dünya öküzün üstünde derler ama;dünyanın üstünde nice öküzler bilirim!''
                                     Necip Fazıl Kısakürek

Bu resmen dalga gecmek değil de nedir? ALLAH kendisinden başka kimseye muhtaç etmesin..
Ve artık kimsenin samimiyetine güvenmiyorum. Yüzüne hep yanındayım başın sıkışırsa gel bana diyenler, arkamızdan böyle dalga geciyorlar.. Bu arada bazı şeyleri tam yazamıyorum,o nedenle mevzu kopuk yada abartılmıs gelebilir ama durum budur..

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Allah kendin başka kimseye muhtaç etmedin sözzüne kocaman amin diyorum. Her insan aynı değil tabi ama böyle insanlar yüzünden kimseye güvenimiz kalmıyor malesef :/ Konuyla alakalı değil ama mısırı yiyen sincaba ailecek bayıldık :) yiğenim hadi hala sincabı göster diyip duruyor :)

Nil'in Melikesi dedi ki...

büşra: sonrada cıkıp kimseye güvenmiyorsun şüphecisin demiyorlar mı fitil oluyorum.. İnanmak istiyorum inanıyorum ama olmuyor sonuc ortada... aay yerim minik yeğenini :) ben de cok sevdim sincabı :) benim yerim öp o bıdıgı :)

Unknown dedi ki...

Ikiyüzüm var hangisine konuşursan artık demek istemiş herhalde..
Uzak durmalı bu tiplerden..

Adsız dedi ki...

güvenilecek insan var, güvenilmeyecek insan var. Adamına göre muamele etmek lazım :)