12 Kasım 2012 Pazartesi

3.SINIF SENDROMU

 Sanırım 3.sınıf sendromu geciriyorum.. Okulun yarısı bitmiş herkes ufaktan nerede olcagını belirlemiş, yetmemiş Anadolu üni'den 2. üniversite için başvurmuş, o da yetmemiş KPDS kursuna başlamışş..


Ben mi yorganımla aşk yaşıyorum uyuyorum, hedefler koyuyorum kendime, kalkıp odamı topluyorum, 1 saat ders çalışıyorum sonra bi bakmışım ya cilt bakımı yapıyorum ya da okulumun güzide sayfalarında geziniyorum, memur nete bakıyorum! 

Mezun olmayı deli gibi istiyorum ama tırsmıyor da degilim. Olmak istediğim noktoda degilim çünkü çok farklı ümitlerle geldiğim okul battı bana. Ya da ben batırdım her neyse. Okadar mükemmelim ya bi de okulun bir toplulugunda başkan yardımcısı oldumm :) Aferin bana! Kıçımı kaldırıp okula gitmicem diye bebeler gibi ağlaşan ben eski havam yerine gelir diye azcık sosyal olayım hem bölümde de katkısı olcak bir gruptayım.

Özel ders vercegim hocadan da ses yok! Anlamıyorum insanları tamam acemiyim ama  heveslenmiştim ya la! 

 Ha bir de 22'im bitmesine 1,5 ay kadar kaldı!!! 23 yaş sendromu varmış!! Allahım bi 3.sınıf bi de bu 23yaş sendromu acı Rabbim :( :))

Ve yeni bir bebek, 4 mü 5 mi bilmiyorum düğün haberi aldım. :) Nişanlananlar, sözlenenler, yeni aşklara yelken açan arkadaşlarımı kutluyorum, bi sürü teyze olcam ve sizi teyze edemiycem canım arkadaşlarım :) Neden? cevap............ yok! 

Neden mi bunları anlatıyorum?
Şimdiye kadar yaptığım en iyi şey okulumdu ve onu iyi etmeden, mükelleştirmeden 2. bir üniversite istemedim! Harc ücretleri maddi meseleleri saymıyorum bile.. 
Teyze etme konusuna gelecek olursak çokk dindar yaşayan bir kız olamadım :/ Asla iyi mükemmel olamadım. Ama hassasiyetlerim var güncecim valla billa ben yapamıyorum. Dışardan bana benzeyen bir çok kız nasıl yıllar yılı bir oğlanla görüşüp, sırnaşıp, helali olmadan özeli oluyor, nasıl o görüşmelerdir falan nasıl yapıyorlr bilmiyorum, ama ben dayanamıyorum olmuyor.. Acelem de yok zaten hayırlısı.. mucize olamalı, rahmet koklamalı işte :) sadece bunu diyorum..

BU OKUDUĞUNUZ YAZI BİR 3.SINIF SENDROMU GEÇİREN ACİZ KIZIN YAZISIDIR!
SALLAYIN GİTSİN! :) 

6 yorum:

Gece Yürüyüşü dedi ki...

Sanırım o 3. sınıf sendromundan bende de var

Bak Bu Harika dedi ki...

Çbucak atlatırsın inş.

Adsız dedi ki...

bu da geçer, hele sen bir de 4. sınıf sendromunu gör o zaman bu halini arayacaksın :)

bakimblog dedi ki...

3uncu sınıftan sonra bir de 4uncu sınıf sendromu, ardından da en agırı yenı mezun sendromu var :) bir dur bakalım, daha erken :)

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

tatlım 23 yaş çok eğlenceli bir yaş boşver onuda salla gitsin :)
evet mende boor a bende katılyorum 4. sınıf sendromu daha beterdir.ne kadar sevmsende bitsin istemezsin işte:)

Nil'in Melikesi dedi ki...

Gece yürüyüşü: ehehe :) kolay gelsin o zaman bize :)

bak bu harika: inşallah

mende boor: uuu! korktum şimdi :)

bakımlıbilg: deme! :)

nabrut: inşallah benim için de güzel gecer 23 :) üzülür müyüm gercekten beilmiyrm ama mezun belirsizlik durumları sıkıcı aman hayırlısı :)