8 Kasım 2013 Cuma

BUGÜNLERDE..

Hayatımın en mesgul belki de en belirleyici sürecinden geciyorum.. zaten 18de o sürece bir giriyoruz sonrası malum kosusturmalar..meslek secimi,üniversite,mezuniyet, eş secimi, kpss+ ales+yds üçlemesi nihayetinde iş, ve sonra insan hayatındaki en güzel en kıymetli şey çocuk...

Çocuklara daha başka bir gözle bakar oldum. Aldıgım egitim bilimleri derslerinden mi, yoksa yaş nedeniyle hormonlar mı bilemedim. Ama çocuk çok güzel yaa Rabbim gönülden isteyen,dileyen herkese sevdiğinden hayırlı evlatlar nasip etsin. Şuanda anne olmus olan ya da bebegini taşıyan anne adayları ne kadar şükretse az..

--------------------------------------------------------------------

ben kendimi bildim bileli gözlerimden rahatsızım,net göremiyorum, lens ve gözlüğe bağımlıyım anlayacagınız..3gündür gözlerimin kıymetini daha iyi anladım :( enfeksiyon oldum, lens takmak yasak,kıpkırmızı ve yanan gözlerle vize haftasını karşılıyorum, biraz ders çalışmada kızarma ve acıma oranı hat safaya geliyor..bu durumda biraz canım sıkkın haliyle nasıl hazırlancam nasıl calıscam bilmiyorum :( dua edin bana ve şükredin gözleriniz ve her bir uzvunuz için..


---------------------------------------------------------------------



bazı günler telefonum hiç çalmıyor,çok mu yalnızım acaba ya da herkes mi böyle? telefonuyla mesgul olan bir kız ya ailesinden uzaktadır ya da sevgilisi vardır. Ben de bu durum da yok. Ailemle yaşıyorum, eve gec gitmekten nefret ederim onlar bişey demese dahi belli birsaatten sonra dışarda olmayı sevmiyorm, ee haliyle  kimse arayıp nerden kaldın falan demiyor :) Sevgili deseniz öyle bir durum söz konusu dahi olamaz ;) ayy çok uslu ve monotonum sanırım.. sakinlik bana göre..ama arada telefonum çalsın istiyorum, arasın birileri konuşayım,mesajlaşayım, ama sıkılıyorum elimde telefonla mesajlaşmak önceleri gibi hoş gelmiyor arkadaslarımın mesajlarına bile zor cevap atıyorum, onlar da alıştı bu duruma. ben yazmazsam onlar da yazmaz tabi ama benim canım telefonum çalsın ister. Aman ne yaman çelişki!




--------------------------------------------------------


güzel kelamı olan güzel insanları özlüyorum..

her namazdan sonra, gece uyumadan evvel hayırlı güzel insanlarla karşılaştırması için dua ediyorum..
çünkü ben kelamı güzel olan dostları özlüyorum
özlemekde haklı mıyım peki,içim yana yana özlüyorum ama
insan özlediği gibi Rabbinden utanır mı hiç? utanır işte..
kelamımdan anlamayanlara halimi anlatmak muhabbet etmek ne sıkıcı..
muhafazakar, mütevazi, kültürlü, kitap seven, tasaffuva aşık dilinden Allah lafzı eksik olmayan hayırlı insanlar koy ömrüme..
belki de telefonumun suskunlugu,ömrümün suskulugundan,eksikliğindendir........

5 yorum:

Pembe Kereste dedi ki...

Ben çevremdeki çiftleri bir tane çocuk doğrurumunuz ben bakarım diye yalvara yalvara dolaşıyorum..

off bebek başka bişey ya onun o koksu falan ay aklıma gelince içim gidiyo :)

deeptone dedi ki...

ama geçmiş olsun öncelikle. bugünlerde iyisin umarım hadi.dileklerin hepsi olur ya nolcak. yds yerine ielts diye bi sınav var ona girebilirsin, unutma bunu. benim telefonum da hiç çalmaz, hatta çalınca yerimden sıçrıyorum. yani ama bu önemli bişi diil ya. ama istiyorsan o da olur ki. çalması için birilerini araman filan gerekiyor tabii. sen ararsan sürekli seni de arıyolar. beklemekle olmuyoo iştee. çocuk du be daha dur.

:)

Nil'in Melikesi dedi ki...

pembe kereste: senin cok tatlı bir yegenin vardı büyümüştür o ablanlara baskı yap bence :)) cocuk cok güzel oyh olsa da sevsek

deeptone:peki bi bakim şu sınava :) çalmayan telefon bi bende yokmus sevindim :) duruyom zaten napıyorum ki deep :)))

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Bir insanı anlamanın 3 yolu vardır... Kelam, kalem ve hal ile...
Hal dilinden anlayanlar diğerlerinde itibar etmezler...
Kalemin tadına varanlar, boşa kelam etmezler
Kelam ise... oyalanmadır...
Arayışınızda yalnız değilsiniz, Allah hepimizin karşısına, ömürleri aşan böyle dostluklar nasip etsin inşallah...