6 Mayıs 2013 Pazartesi

Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer-MiŞ!!!

Sınavlarım bitti cuma günü, hayırlısıyla sonuclar güzel gelir işşallah! nasıl çalıştığımı nefes almadan durdurak bilmeden çalıştığım hallerimi paylaşmıştım sizinle.. :) ee, o kadar çalıştım biraz gezerim tozarım bizim kuzenlerin düğün kına düğün bilimum törenleri için bişeyler bakarım dedim ama evden çıkasım gelmedi ev kuşu oldum buara :) evimden odamdan ayrılasım yok! 2 gündür evden hiç çıkmadım ve yarın akşama kadar dersim var  şimdi okula nasıl gitmesem acaba diye hesaplar yapıyorum ama ahh şu devamsızlık elimi kolumu bağlıyor.. gidilecek mecbur..sınavlardan dolayı gecen hafta iğne olmadım! o nedenle de dısarı çıkmam gerek.





neyse işte böyle bolca miskin hallerin çöktüğü sıcak bir haftasonunda yeni kitabıma başladım! bu 
kitabı netten arastırdım ve birkaç blogda görmüştüm fakat cok da dikkatimi çekmemişti. bir gün yine bunaldıgım bir akşam epeydir kişisel gelişim okumadığımı farkettim ve nette araştırmalarım sonucu kitap listeme eklendi.
çok akıcı, güzel giden bir kitap.. ''şunu yap, bunu yap, hayat sana oo ooo lal lala lala,heidi kıvamındaaa.. :) '' gibi sinir bozucu kuru cümleleriyle dayatmaları yok! romandaki bir kahramanın üzerinden anlatılması, bana; hani bir derdimiz oldugunda,açıkca ben şunu şunu yaptım diyemeyiz de, onun yerine bir arkadaşımın şöyle derdi var deriz ya, işte o uslübun rahatlığını veriyor.. empati yapmamı saglayarak ve ben de böyle oldugum zamanlar oldu dedigim yerler cok! uygulanan yöntemi aslında bizde deneyebiliriz.. kitapta kahramana verilen görevleri biz de yapabiliriz ve o zaman bu kişisel gelişim kitapları işe yarar! yani fiile dökmek şart! kuru kuru okumakla olmuyor..
daha çok var bakalım neler olacak sonunda..
ama sevdim  :)

 okudum okudum... sonra biraz sıkıldım twittera baktım, epeydir girmiyordum ,çok az kişi var zaten.. reelden arkadaslarım  ne face, ne twitter kullanıyorlar, harbiden reel insanlar yani! :D Blog desen onu bilen bile yok.. bloglarımız pek sakin buralar! anlaşılan havalrın ısınmasıyla herkes kendini kırlara bayırlara attı :)) hmm bi instagram var, yeni fenomen! kaçak blogerların yeri :d  instagrama baktım wooww!!! orası harbiden canlı!  :) sesi çıkmayan blogerlarımızı buldum döktürmüşler ama ne olur burayı da boşlamayın, özlüyorummm sizi..


"Sorsan ikimizde maviydik..Fakat birimiz deniz, birimiz gökyüzü..."

7 yorum:

Adsız dedi ki...

normalde kişisel gelişim kitaplarını görünce arkasına bakmadan kaçmak deyimini kullanırım ama bu kitabın üzerinde roman yazdığından alasım geldi ama bir yandan da hayal kırıklığı yaşmak istemiyorum :)

Bak Bu Harika dedi ki...

Çok merak ettim okumam lazım. Sizi izlemeye aldım. Ben de bloğuma beklerim.

www.bakbuharika.com

Unknown dedi ki...

Kişisel gelişim kitaplarını çok severim, listeme ekliyorum ben de :)

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Ben de bu kitabı çok sevmiştim, keyifli okumalar...

Nil'in Melikesi dedi ki...

mendeboor: çeşitli sebeplerden ötürü bir türlü bilgisayarımı acıp yorumuna cevap veremedim kusura bakma,ama yorumlarınız görüşleriniz benim için çok kıymetli iyi ki varsın :)
haklısın bir çogu birbirinin tıpkısı, enaniyet bombası adeta.. ama şans vermek lazım belki seversin bunu ;)

bak bu harika:çeşitli sebeplerden ötürü bir türlü bilgisayarımı acıp yorumuna cevap veremedim kusura bakma,ama yorumlarınız görüşleriniz benim için çok kıymetli iyi ki varsın :)
hos geldin inşallah seversin ;)

nice: çeşitli sebeplerden ötürü bir türlü bilgisayarımı acıp yorumuna cevap veremedim kusura bakma,ama yorumlarınız görüşleriniz benim için çok kıymetli iyi ki varsın :)iyi okumalar canım ;)

yaşam izi:çeşitli sebeplerden ötürü bir türlü bilgisayarımı acıp yorumuna cevap veremedim kusura bakma,ama yorumlarınız görüşleriniz benim için çok kıymetli iyi ki varsın :)
henüz bitiremedim tembelim buaralar ama güzel ktap ben de sevdim ;)

deeptone dedi ki...

bu kitaptan çok faydalandım.
yöntemleri uyguluyorum.
çekingenliği atmak için.
çok faydalı oluyor.
:)

Nil'in Melikesi dedi ki...

deeptone: biliyormusun büyüdükçe daha cekingen oluyorum, sevmedim büyümeyi hoşuma gitmiyor bu durum.. umarım işe yarar bu kitap..