19 Ağustos 2013 Pazartesi

ORTAYA KARIŞIK :)) VOL1

***Külüstür demeye dilim varmaz şükretmesini bilmek lazım ama orta halli bir telefonum var. Beni ilk gördüğü andan beri beni görünce donup kaldı. Ben olsam ben de donardım :) kim dayanabilir şu kızcede ki cazibeye bilog söyler misin? :) 2bucuk yıldır beraberliğimiz donarak tutlarak devam etmekte aman nazar değmesin. Ama onunla canımı en cok sıkan şey biloglarınıza yorum bırakamıyorum.. yorum yazmam için laptaptan girmem gerek onu da su aralar sadece dizi film için acıyorum ve kuzenlerin düğün telaşı derken vakit kalmıyor.. Yorum yazamıyorum demek izlediğim bilogları okumadıgım anlamına gelmiyor.. Hiç telefondan bire giremesem bile gece uyumadan önce tek tek bakıyorum kendimce fikir yürütüyorum ama tabi çogu kez bu fikirlerimi sizinle paylaşamıyorum.. çok sevdiklerim daha cok yazsa keşke.. ve artık yazmayı bırakanları ise burdan yolasım var!

***Kitap okumadıgım için mutsuz oluyorum. Ne zaman mutsuz olsam kitap okumadın ondan diyorum.. terapim, kafa dagıtıcım, huzurum, farklı dünyalara uçusum o! ama şu sıralar okuyamıyorum peki sonra 1 ay sonra okul kpss dersanesiyle nasıl okuciim bilog?huff

**** instagramda çok güzel ,becerikli, fıstık gibi hatunlar var :)) Allah kadınları ayrı bir güzel yaratmıs, burdan hepinize maşallah diyorum, olurdabir gün ayfonum olursa size nasıl beceriksiz olunur, bir kızın binbir çirkin hallerini göstermek isterdim  :))

***Çeyiz ne demekmiş gördüm ki ne gördüm. Yarabbi incik cıncık bir ton göz nuru yazmalar havlular pikeler örtüleri ütülemek nedir bilir misin bilog? Heleki onları çeyiz odasınını duvarına tektek iğneleyip '' ayse kız şöyle mi sersek böyle mi diyen sanki uzay mekiği inşa edercesine odanın dört bir yanına 8 kadınla nasıl çeyiz serilir bilir misin? :)) tamam tamam gıcıklık etmeyim cok eglenceli, renkli ama inanılmaz yorucu bir gündü. 100 tane yemeni ütüledim sanırım ütü görmek istemiyorummm. Keske fotoğraflarını koyabilse buraya ama benim olmayan birseyi izinsiz koyamam, bilog desem ögrenirler falan uff bu renk cümbüşünden bilogum mahsum kaldı..

*** Önceki gün o çeyizler kaldırılıp paketlendi..sermek kadar bu da ayrıntılı bir sürecti bir ara koli, tabak çanak içinde kendimi kaybettim ama en cok işin bu kısmı biraz hüzünlü, kız tarafı olmak zor, oğlan tarafı hep eglencesinde ama kız vermek başka..

***Gelin hanımın pıtırcık kuzeni olarak cici, sade elbise arayışım Tuğba-Venn'in katkılarıyla huzurla sonlanmıstır. ''flash tv şarkıcılarının tesettürlü halleri'' isimli komposizyonu yansıtmayacagım için teşekkürler Tuğba :))

***Takı parasına acıyan bir ben miyim acep? Şallarım 20tl genelde ama bir kolye alayım desen 25ten aşagı yok. Şal alır başını kaparsın cok sık kullanırsın esarba şala giden paraya acımam pek ama takı öyle değil. Takı takmayı cok severim, seyretmesi bile güzel :) ama ben almayım hediye olsun hep :) ahh ahh :))

***Ben kilo aldım ahalii derken ayaklarım nasıl 2 numara küçülmüşnasıl olmuş anlamadım :) Neredeyse palet kıvamındaki ayaklarım vardı benim ama boyuma göre normal aslında. 39ken 37 giyiyorum.. ama sıkı oluorum rahatıma düşkünüm sanırım artık 38oldum.Bana bişeyler oluyor valla hiç ömrümde görmediğim kadar kilo aldım :/ 4kilo birden :( ;( buraya hertülü zırlama efekti koyma hakkım var bence hakettim ;( :( ama ne hikmetse ayaklarım küçüldü ayakkabılarım bol geliyor, yürürken ayagımdan fırlayacaklar diye panik oluyorum.bu durum iyi mi kötü mü bilemedim :)

***dc gelen derslerine büte giren şaşkın olarak tarihe gecmekle kalmadım ortalamam tavan yaptı maşallah tebrik ediyorum kendimi :) 4 yıllık üniversite hayatımın en başarılı dönemiydi darısı kalan son bir seneme ve sonrasında beni bekleyen uzun yada kısacık hayatıma :)

***bilogum, sizi ,yazmayı ,kırmızı yazılı 1 yorum denetlenmeyi bekliyor yazısını görmeyi çoooook özledim..

EVLİLİK PEŞİNDE KOŞAN TAVŞANLAR VE NAZLANAN KAPLUMBAĞANIN HİKAYESİ


          Aynaya baktıgımda pembe etek, dantel çorabımla  hiç de yaşımda görmüyorum kendimi.. Aslında minyon diye tabir ettiğimiz bir kız da değilim ama gelin görün ki ufacık bir kız var hala içimde..

       Bu yaz evlenen, nişanlanan, sözlenen arkadaşlarımı inanın sayamadım. En marjinal takılandan ,en gelenekçisine herkes nasıl bu kadar hazır ve emin..Allah hepsini mesut etsin,cesaretlerinden dolayı kutluyorum bir ömür mutlu mesut yaşasınlar diliyorum :) Normalde bu durumlarda kızlar birbirini kıskanırmıs. En son ilkokuldan arkadaşlarımla görüştüm aman yarabbim siz de mi demeden edemedim.. ''Biz kariyer yapcaz evlenmede neymiş'' diyen taa ilkokuldan beri tanıdıgım kızlar şimdi uygun biri çıksa da evlensek diyor.Bunların biri doktor diğeri avukat birinin okulu bitmedi diğeri sınavlarla cebelleşiyor yani demem o ki daha iş güç yok meydanda, daha yapılcak seyler var falan filan..

Herkes böyle patır patır evlenirken, evlenemeyenlerde ay sıram ne zaman gelecek diye sızlanırken benim kendimi aynada  küçük bir kız olarak görmem normal mi bilog?

Ya da ben daha kendi çayımı getirirken,annemin bardagını getirirken elim titrerken bu sevgili yaşıtlarım nasıl olurda bir ev dolusu misafirine  kız isteme kahvelerini dagıtır, elinde mi titremez mübarek? :) çok mu beceriksizim yoksa siz kısmetli, nasipli, hamarat ve hızlı mısınız? kafamda deli sorular.. 

Bu soruları evde dolanıp dolanıp yatagımda ikindi vakti sızmamla alakası var mıdır? Peki ya gördüğüm rüya? Allahım hayırlara vesile olsun..kimsin ey kumral? ben hazır olmadan sakın gelme! tabi üstüne kahve dökülmesini istemiyorsan :) pembe etekli kıza yüzük yakışır mı hahah :) 

dalga gecmiyorum valla! sadece her gittiğim ortamda nasıl onlar öyleyken ben daha bukadar uzagım hangisi dogru çözemedim.. belki doğru insan olursa elbet güzeldir ama o 'dogru insan' tanımının altı her giden gün çogalıyor demiş olayım.. endişelerim çok... hiç evlenmem diyenlerin çarşaf çarşaf gelin resimlerine bakıyorum, nerde kaldı feministliğin, lisede yandıgın aşkın(!)? ben miyim tuhaf olan siz mi? ya ben cok agırdan geliyorum ya siz cok hızlı..

Aman neyse ne işte :) Herkes dilediğini yaşar Allah nasip ederse. Dilerim çook mutlu olun, Rabbim utandırmasın, ve hemen bebek istiyorum teyze olmak hiç de endişelencek bişey değil nasıl olsa :D 


Sizce nedir bu işin aslı? 
                                      aydınlatılmayı bekleyen bir şaşkın ;) :*