30 Ocak 2013 Çarşamba

#OLL İS VEL!#

yeni kitaplarım
Finaller biteli 2 hafta olcak neredeyse..
Ne kadar çok çalıştığımı siz bilyorsunuz bir önceki şu yazımdan biliyorsunuz :) okumayanları bu kız ne diyor demesin efendim bir önceki yazımıza alalım onları..
Sanki bitmemiş gibi hiç bitmiş gibi hissetmiyorum blog!Her zamanki sınav sonrası ritüellerimi de gercekleştirdim, dolabımı bastan ütülemek, kozmetik dolbaımı düzenleyip fırcalarımı yıkamak gibi ( ehehe henüz fırcalarımı yıkamadım bak bi bu kaldı :) hehe)

Şimdi  eee sınav bitti de sonucları ne yaptın diye adama bir sorarlar değil mi?!!! Hep o imrendiğim şey gerçekleşti, yata yata sorunsuz, bütsüz gectim üstelik 3 yıldır gecemedim lanetli bir dersim de dahil olmak üzere!!! MAŞALLAHH diyelim demeyenin yemeginde kıl cıksın, 5 tane görümcesi olsun :P :D evvvet parti yapabiiliriz kızlar! :) yok mu bana çikolatalı pasta ısmarlayan? :))) patlasın havai fişekler konfetiler nerde hediyelerim huu size diyorum :) Motivasyona ihtiyacım var ama kimseden ses çıkmıyor :/ neyse canınız sağolsun :p

Sınavlarım büyük bir vicdan azabıyla geldi geçti fakat ben kendime çok söz verdim blog.. Çok kitap okuyup eski ruh halime dönme düşüncelerim var, artık konusmak da bile zorlanıyorum ki bu benim en büyük korkumdur dilim sürçse bile ben daha erken konusup nazar degen bir bebek olmam sebebiyle küçükken kekeme tedavisi gördüm, şimdi sorun yok çok şükür ama en ufak bir şeyde içimde derinlerde hatırlıyorum ve geri dönmekten korkuyorum.. bunu hissettmemek için bazen çok konuşmaktan kendimi ifade etmekten kaçınıyorum.. Bunu kimseye söylemedim buraya yazıyorum.. Kitap okuyarak bu sorunu düzeltebilecegimi ve kendimi geliştireceğimi ve bazı aradıgım soruların cevabını bulacagımı düşünüyorum. Gittim bütün paramla kitap aldım ve listemin yalnızca çeyregini alabildim :/ olsun bunlar bir bitsin tatil bitmeden sonra okul kütüphanesinden almayı düşünüyorum. Her kitabı alacak kadar zengin olmayı devasa bir kütüphanemin olmasını çok isterdim. Şimdilik mümkün değil, sonuc olarak ben okuyayım da kimin oldugu mühim değil kitaplar..

Kendime ödev verdim anlayacagınız cok okumak istiyorum! sayfalarca gözlerim pörtleyene kadar.. Çok kitap kaçırdım çok geç kaldım..

İçimde telafi edecek gücüm ve gayretim oldugu sürece geç kalmış sayılmayız, umarım... :)
    #OLL İS VEL!#





9 Ocak 2013 Çarşamba

KOORDİNANTLARI BİLDİRİYORUUMMM! ;)

Ben geldimmm!
Nerelerdeyim hangi cehennemdeyim derhal kordinantları veriyorum efenim :) yastığımın üstü,yorganımın altı  :) zor olmadı demi işte ordan dil çıkarıp uyuma taklidi yapan danalar gibi uyuyan ama finallerine çalışmayıp uyuyan uyuyan ve uyudukca güzelleşip afet olan, ben güzellikle ohooh okulu bırakır zengin koca bulurum  diye saçma salak hormon bonbardımanına tutulmuş bir adet finalzede görüyorsunuzz :) 

Çalışmaıyorum sayın seyirciler o kadar afilli cümlede bu kız ne sacmalıyor diyenlere özet! 3. sınıftayım bu dönem ders kalmaması gerek kalırsa ki allaha muhafaza yarabbim 2. dönem alamadıgım dersler olur vee seneye kep atayım derken babam beni odamın balkonundan aşağı atar. yok ben gururlu kızımdır babamı falan beklemem! Usulca bırakırım kendimi yer çekimi kanununa :) Derken Rabbimin büyük bir tecellisiyle kul oldugum ve enbüyük emanetimi canımı yercekimine hediye edemeycegim gelir ve aklıma sonra Peygamberimizin sas'in Beşikten mezara kadar ilim diyen hadisi gelir aklıma..  Bir kendime bakarım bir paygamberimin sözüne.. Ben nerdeydim sahi yastıkla yorgan arasına sıkışmıs o ne buyurmustu oysa???

Çenem düştü buraya yazamadıkça içimde sıkıldım kaldım. En çok istediğim şey mezun olup atanıp emeklerimin karşılığını görmek ALLAHım her isteyene nasip etsin bu arlar hep o atandığımı falan hayal ediyorum bölüm olarak atanmam zor değil ama değişen ülkenin saçmalayan evlatları olarak bir belirsizlik hakim ya ömrümüze olmuyor işte ferah ferah mezuniyeti bekleyeyim falan, benim pimpirikli ruhuma ters..

Mutlu etmek istiyorum ailemi.. Bizim evimiz sessizdir salonumuzzda son model koltuklarımız yoktur sonra o dev plazmalar falan da yok bildiğin 72 ekran mı o tüplü tvlerden vardır.. Ufacık evde 4 öğrenciyiz bu nedenle gerek maddiyatdan gerekse okula adanmış hayatımızı simgesi olan kitaplarımız vardır salonda 10yıllık koltuklarımız üzerinde.. Son model eşyalarla yaşamıyoruz biz çünkü önceliklerimiz farklı bizim.. çok rahat yşayıp lüks yaşayan cevremiz ay efenim hayat zor cocugu üniversite okutamadık diyenlerin evleri bizden daha lüksken biz lüks hayatı değil çok başka bir hayatı sectik.. Şu an öyle zor ki bu devirde 4 öğrenci aynı evde.. 3 yıla kadar ben ve kardesim üniden mezun olcaz tabi kıçımı kaldırıp ders çalışabilirsem :) ozamana kadar zor hayat bizim için çok  zor emekler havaya atılıyor gibi bunu ben bile düşünürken anne babalar hakikaten iyi sabrediyor... yıllardır okuyoruz ee nerde sonuc ? tamam ya sabırısızım işte 3 sene sonra büyük değişimler olcak  bu evde koltukların üzeri kitap dolu, tüplü tvli salonumuzda :) 

Deli gibi merak ediyorum o günleri hayalini şimdi kurmak çok yersiz... Mezuniyetimi etkileyen bir dönemeçteyim benm tercih ettiğim yastımın ve yorganım..
sebepleri var elbet.. hazırlanaıp derse gittiğimde hoca bana söz verdiğinde mırın kırın etmemden nefret ediyorummm! hiç hazırlanmayanlar ise maşallah sanırsın deli gibi hazırlanıp gelmiş ama yok işte gördüm kitabını tek bir çizik bile yok bide benim kitabımı görseniz karınca duası oldu mübarek görseniz bebek karalamış gibi her yanına not almışım.. Durum böyleyken aık ve net kendimi MAL gibi hissediyorum..
Ve yine herkesin 2 materyalle anlatığı sunuma ben 6 materyalle gelmişim ve sonuç ne olabilir sizce? Kem küm ımmm ve 65 aldım ;2 materyalle gelip döktürenler ise 80..
 Bazen çalışmak yetmiyor işte küstüm bende herşeye not için sunum için begenilmek için değil kendim için  yaptığım günlerimi özlüyorum..

bitsin su sınavlar kendime gelmem lazım uzaklaştım herseyden herkesden.. sunum sonrası sınıfa fikir sorulduh-gunda harikaydı diyecek bir sevgilim yok sınıfta! 6 materyalle 65 aldım sayfalar dolusu ödevimi eş bulmadıgım için bir başıma yaptım, en kötü 80 gelir dediğim sınavdan 70 aldım ki sınıfın uyuntuları bile 85 almış..gece yarısı mesaj atanlardan nefret ediyorum ne amaçla olursa olsun atmayın ölmediysen atma kardeşim! Doğum günün kutlu olsun fıstık diye mesaj atan hocama da kızdım hiç sevmem laubaliliği . Ne var bunda demeyin aması var bunun bir öncesi var işte adam bildiğin asılıyor evli ve çocuklu :(

Bahtsız bedeviyim ben bırakın çöllerimde mecnunumu bulayım..