23 Kasım 2012 Cuma

MUTLULUKLA MUTSUZLUK BU KADAR YAKIN MIYDI BİRBİRİNE?

Bugün  okula yetişme telaşıyla çıktım Ankaranın sokaklarına.. Sis bürümüş gri şehrim Kasım ayının verdiği kasvetle iyice kararmıstı.Herkes yollarda ya işine ya okuluna gidiyordu..Ben ise vize öncesi dersler önemlidir hocalar taktik verir aman kaçırmayayım derse diye atladım  dolmuşa geldim okula..

Herşey güzeldi aklıma takılan soruları sormus öğrenmiştim. Tam sabah 8:30'dan 17:30'a kadar dersim var bugun haliyle yorucu gecti. Ama okul eglenceliydi. Günler öncesinde Bir arkadaşımıza doğum günü hediyesi almıstık  aslında doğum günü yarın ama vize nedeniyle toplanamayız diye bugun verdik hedisini çok sevindi. Sarıldık 15 dakikalık ders arasına bir sürü fotoğraf sığdırdık, öyle mutluyduk.Yeni elbisemi arkadaşlarım çok begenmişti, prenses gibi hissettim kendimi :) Sonra tekrar derse döndük bu ders gerçekten ağır bir ders ve  hoca derse hazırlanın demesine ragmen kimse hazırlanmamıştı. Ama ben ne yapıp edip hazırlıklı gittim ve bunu gören hocam beni tebrik etti vizene ektra puan vercem dedi :) İnanabiliyor musunuz tebrik edildiim onurlandım günler hatta yıllar sonra :)  Dün ki bok gibi gecen sunumdan sonra baska bir hoca rencide ederken, bir başkasının seni farkedip takdir etmesi şahane bir duyguydu :) Yaşatana binlerce hamd olsun..

 EVE GELDİM HİÇBİR ŞEYDEN HABERSİZ...Annem dün bazı şikayetlerinden dolayı hastaneye gitmişti tahlil yapırdı ve bugün sonuçları alacaktı, almış sonuçları... Yine yine yine... :(  ;( Hissettiklerimi buraya koydugum semboller anlatabilirmi hiç.. Kalbim sıkışıyor söylemek istemiyorum ama Annem de 1,5 yıl önce kaybettiğimiz dedemle aynı rahatsızlığı taşıyormuş..................................................................................

Ben ilk defa onu bize bağışla diye dua ettim Rabbime..
Biz daha hiç bişey yaşamadıkki onla :(
Yaşasak bile yeter mi?..
Kötü düşünmiycem çağırmıycam o kötü şeyleri ömrümüze..
Önce mezun olcam, sonra Annemi o isteyip de yapamadıgı herseyi beraber yapcaz..
Annem bebekleri çocukları cok sever, daha torun sevcek o
Bizim ailede yeni bebekleri annem yıkar cesurdur şefkatlidir o, o yıkayacak bebegimi
O olmasa kim patik örecek benim bebeğime?Kim yemek yapcak?
Üşürüm ben annem.......................

Şimdi yemege çagırdı ama sofraya gitmedim başımı gömdüm buraya ödev araştıryorum sonra yerim ben dedim böyle görme beni, destek olmalıyız biliyorum, ben ablayım öyle ulu orta rahat olamam kızlar da üzülür..

Dua istiyorum sizden..Ne olur onu bize bağışlasın..

Ne arkadaşlarım ne bir akrabamız kimse blmiyor şimdilik diyemedim kimseye yazdım buraya her zamanki gibi gelip sadece buraya yazdım..Blog yazalı 2 yıl olcak  bloglarda neler gördüm neler..en cok evlilik ,bebek yeni yuvalar ve hastalıklar.. Daha dün demiştim benim blogum (hayatım) be kadar monoton diye.. İçimden gecirdiğim seyin bana böyle dönmesi çook acı..

8 yorum:

Şehirler Arası Aşk dedi ki...

Kahroluyorum diyince belki yazmışındır diye bloğuna bakmak istedim gerçekten çok üzüldüm.Biliyorum, anlıyorum üzüntünü,hissettiklerini hiç bi sembol değil hiç bi kelime anlatamaz.
Rabbim Anneciğine hayırlı acil şifalar versin en kısa zamanda.Allah büyük kötü düşünme hiç bi zaman. Rabbim sizlere bağışlasın.Yardımcınız olsun inşallah.Canı gönülden bütün dualarım.

Unknown dedi ki...

Geçmiş olsun :/ Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin inşallah.

Zombi dedi ki...

Gecmiş olsun,dualarım seninle.Çok üzme kendini.

Adsız dedi ki...

çok geçmiş olsun, allah şifa versin. Hastalığı veren Allah şifasını da verir, iyileşir inşallah.

Pembe Kereste dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım.

Birlikte üstesinden gelirsiniz Allah şifa versin.

cicibiciseyler.com dedi ki...

canım arkadasım benım cok uzuldum ınan rabbim acil şifalar versin annene ve tum hastalara..
inşallah en kısa zamanda ıyılesır dualarım sızınle bıtanem..yanındayımbılıyorsunnezaman ıstersen yazabılırsın tatlım..

Nil'in Melikesi dedi ki...

ŞEHİRLER ARASI
BÜŞRA
ZOMBİ
MENDEBOOR
PEMBE KERESTE
BURÇİN
CİCİBİCİ

hepinize cok tesekkür ederim yanımda olup güzel dileklerinizi eksik etmediğiniz için.. Şimdilik bu yazdıgım yazı bir ihtimal, ilaç tedavisine başladık, 1 aylık bekleme süresi ve dualara devam..

Unknown dedi ki...

geçmiş olsun Allah tan acil şifalar diliyorum annenize..